Страници

Златна есен в Грац - 6 част - детските площадки


Впечатлени сме от отношението към децата и грижата за тях в Грац. Освен многобройните детски градини, заведения и училища, музеи, между които уникалният музей на Фрида и Фред, има изградени много детски площадки.
Ето защо посвещавам цяла публикация на това. Детските кътове са навсякъде, разположени в красиви паркове, площади, интересни са, образователни, безопасни са, красиви са...
Ето и част от тях:






  


  



  

  


  

  




  


  

  





6 коментара:

  1. Прекрасно място за живеене,Кате,а и времето тези дни бе по-благосклонно по тези ширини спрямо нас,благодаря за споделените снимки!Малкият изглежда супер щастлив!Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз бих добавила, прекрасно място за отглеждане на деца, несравнимо спокойствие, толерантност и уреденост на живота, не само по отношение на детските площадки и грижите за децата, а във всеки аспект на живота! Прекрасни снимки!
    Прегръдки за теб и малкия, чаровен мъж! Мамин сладък :)

    ОтговорИзтриване
  3. Щастливец е Ицко :)
    Прегръдки, Кате!

    ОтговорИзтриване
  4. Така е, Кате, в цяла западна Европа е така - детското щастие е грижа на всички и общините поемат своята част от осигуряването му. Тук се грижат да има молове и гаражи...
    Целувки на малкия сладур!

    ОтговорИзтриване
  5. Кате, докато живях в Чехия и аз забелязах страхотните детски площадки, които са навсякъде...поддържани и безопасни..И в Германия е същото...всяка градинка има такава площадка..
    А малкия е на седмото небе от щастие..:))))))))))))))

    ОтговорИзтриване