Страници

На покрива / Freiblick Graz


На шестият етаж на Kastner & Ohler се намира едно прекрасно дневно кафе, от което се открива невероятна гледка към старият град на Грац и хълма Шлосберг - Freiblick.
Независимо дали просто ще пиете кафе, ще закусите или обядвате панорамната гледка ще бъде част от емоцията.




Коко Шанел, Карл Лагерфелд, Жан Пол Гутие, Кристиан Диор, Джорджио Армани, Долче и Габана това са имената от менюто за закуска, а ние избрахме
DONATELLA VERSACE, която включваше: шунка, салам, сирене, масло, котидж сирене, яйце, репички, йогурт с мюсли и плодове, кроасан, хлебчета и боровинкова Комбуча. В допълнение поръчахме кафе и горещ шоколад.
Абсолютно всички продукти бяха пресни, храната вкусна и обслужването добро. Мястото е добър избор, посещавано е и от туристи и от местни.
















3 коментара:

  1. Чудно местенце! Когато намина към Грац, Кате, ще ти се обадя, да се видим там на по чаша хубаво розе. От три години не съм идвала, значи ми е време вече ;)
    Поздрави и прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. Кате,
    наистина гледката е впечатляваща.А в комбинация със засищаща и прясна закуска настроението ще е много добро.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасно място си открила. Мъничко ти завидях:))) Никога не съм била в Грац, но от снимките съм много впечатлена. Дано скоро да успея да отида и ако стигна до там определено ще посетя и това чудно място. Поздрави:)

    ОтговорИзтриване